У Івано-Франківську поліцейські вгамовували крадія в магазині товарів

06.07.2018 17:43   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Чоловік уже неодноразово вдавався до крадіжки, намагаючись викрасти товари із магазину, але цього разу уникнути покарання завадили працівники охорони.

Читайте також

У Франківську орудують злодії, які грабують автівки

Днями поліцейські охорони отримали сигнал від оператора пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області - спрацювала тривожна кнопка в магазині на вулиці Мазепи, повідомляє управління поліції охорони в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

Прибувши на місце події, до поліцейських звернулася працівниця магазину, яка вказала на невідомого громадянина, який висловлювався нецензурною лайкою, погрожував працівникам магазину, а також намагався пошкодити двері. Дану особу було негайно затримано.

Згодом правоохоронці дізнались, що чоловік є «частим покупцем», адже неодноразово працівники магазину помічали, що він краде малогабаритний товар, який ховає до кишень і тікає з магазину, а сьогодні вчинив конфлікт і ще й намагався пошкодити майно магазину.

Затриманим виявився раніше судимий 52-річний житель одного із сіл Надвірнянського району. Наразі за даним фактом поліцією розпочато перевірку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо