На Франківщині обвалився аварійний міст. Постраждали люди

29.06.2018 10:48   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Нещастя трапилося в четвер, 28 червня близько 14 години в селі Мислів Калуського району.

Як розповіла місцева мешканка Надія Дзундза, обвал трапився, коли жителі населеного пункту переходили річку Лукву, пише - Бліц-Інфо.

«Троє людей впали, отримавши незначні травми. Міст вже роками ніхто не ремонтував. Ми зверталися до голови сільської ради, він сказав, що поремонтують тільки частину, оскільки капітальний ремонт забере багато часу, а людям потрібно якось переходити через річку. Проте металевий каркас і дерево повністю прогнило тож потребує заміни. За підрахунками, потрібно близько 50 тис. грн. Якщо поремонтувати частину, то аварія може повторитися, тільки в іншій частині моста», - каже дівчина.

Надія Дзунза розповідає, що є й інший варіант переправи, але він знаходиться в другому кінці села, тому не є зручним і займає багато часу. Тож люди змушені щодня ризикувати здоров'ям і життям, щоб перебратися на другий берег річки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews