У Франківську пішохід з ножем напав на автівку

27.06.2018 19:59   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

Інцидент стався на пішохідному переході, коли автомобіль Hyundai Getz уже рушав на зелене світло.

Читайте також

У київській маршрутці водій напав на школярку (Відео)

Про випадок на пішохідному переході, повідомляють в Телеграм-чаті AvtoLife.IF. «Кільце Бандери, напевно аварія, авто в крові», – пишуть очевидці.

У прес-службі патрульної поліції інформацію про аварію спростували, пише - Репортер.

Як повідомив прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак, на службовий планшет прийшло повідомлення, що на вулиці Бандери, біля магазину «Тростянецький» – бійка.

Патрульні поїхали на місце події, перед тим подзвонили заявнику. Той повідомив, що побачив,до якого будинку пішов чоловік, що пошкодив його автомобіль.

Поліції 28-річний водій Hyundai Getz розповів, що зупинився на червоний сигнал світлофора, чкав, поки пройдуть усі пішоходи та загориться зелений. Тоді й почув удар ногою у водійські двері. Вийшов з автівки з’ясувати ситуацію та натрапив на пішохода, який погрожував ножем.

За словами водія, з метою самозахисту, він ударив пішохода рукою в обличчя, а той почав наносити удари по автомобілю та ножем різати колеса. Після чого втік.

При цьому водій побачив, як нападник зайшов у будинок на вулиці  Дудаєва. Поліція розпитала місцевих мешканців, знайшла  53-річного чоловіка та запросила його до службового автомобіля для пояснень. Також на мсіце викликали слідчо-оперативну групу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер