Прикарпатські школярі отримали премію за успішно здане ЗНО

24.06.2018 19:49   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

Знання – це круто, чому б ними не скористатися?

Читайте також

12 фактів про ЗНО, які має знати кожен цьогорічний франківський абітурієнт

Це слова випускників, які цьогоріч лунали в школах Івано-Франківщини, пише - Бартка.

- Констанція Опаіц (випускниця Товмачицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Коломийський район),
- Аліна Воробчук (випускниця Коломийської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 ім.Сергія Лисенка),
- Христина Герелюк (випускниця Обертинського ліцею, Тлумацький район)
- Уляна Драгомирецька (випускниця Тлумацької гімназії)
- Наталя Дземан (випускниця Олешанського ліцею, Тлумацький район)
- Вікторія Петелюк (випускниця Тисменицької ЗОШ І-ІІІ ступенів)
- Василь Радецький (випускник Городенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1)

Це діти, яким цьогорічний випускний однозначно запам’ятається - вони стали переможцями конкурсу «Я будують країну» від «Файні ябка». Суть конкурсу – набрати найбільше балів ЗНО у своєму районі. Переможці отримують премію – 10 000 гривень.Такий конкурс був чималим стимулом долати тернисту стежку знань, зізнаються випускники, тому замість купівлі лотерейних білетиків у місцевому кіоску школярі заповнювали анкети, вчили посилено хімію, фізику, геометрію та натхненно запам’ятовували слова із іноземних мов. Як результат - сім успішних, розумних та креативних переможців, які вже знають справжню ціну та вагу знань.
«Нас щодня надихає молодь.

Ми бачимо велику перспективу та амбіції у школярах та студентах, які, навіть навчаючись, вже змінюють нашу країну. Нам важливо, щоб молодь зрозуміла: сьогодні знання - це тренд, який відкриває необмежені можливості, аби змінювати країну на краще, іншими словами будувати її. Крім того, знання в Україні вже сьогодні є інструментом який дозволяє відчувати себе впевнено у фінансовому плані. І чим швидше молодь це зрозуміє, тим краще не лише для них, а й для всієї нашої країни. Власне, для цього ми і задумали такий конкурс», - каже ініціатор конкурсу, засновник соціального кооперативу «Файні ябка», голова фракції ПП «Об’єднання «Самопоміч» в Івано-Франківській обласній раді Богдан Станіславський.

«Я дякую своїм батькам та вчителям, які підтримували мене та допомагали. Висловлюю подяку надзвичайно потрібним ініціативам, які реально можуть мотивувати сучасну молодь»,- поділилася емоціями Христина Герелюк.
І надзвичайно символічно, що така підтримка відбулася в переддень Міжнародного дня молоді, якій завтра вже потрібно будувати нашу країну.
Вітаємо всіх переможців, їх родини та всіх випускників з початком нового, цікавого етапу в їх житті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка