В Коломиї двоє чоловіків вчинили розбійний напад на місцевого жителя

22.06.2018 19:36   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура повідомила про підозру двом жителям м. Коломиї, які 20 червня вчинили розбійний напад на місцевого жителя.

Читайте також

На Франківщині двоє чоловіків побили поліцейських, які приїхали на сімейні розбірки

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом розбійного нападу на місцевого 22-річного мешканця, пишуть Версії з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

Встановлено, що 20.06.2018 о 08.00 год в м. Коломиїдвоє місцевих жителів за попередньою змовою між собою вчинили розбійний напад на потерпілого із застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров’я, в ході якого заволоділи його сумкою з грошовими коштами в сумі 1500 грн та мобільним телефоном. На даний час зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187(«Розбій») Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії