У Франківську поліцейські затримали грабіжника за дві години після злочину

20.06.2018 19:40   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Учора, 19 червня, в Івано-Франківську 32-річний місцевий житель, звернувся за допомогою до поліції та повідомив,  що на території місцевого ринку, до нього підійшов невідомий чоловік та між ними трапився конфлікт.

Читайте також

Патрульні затримали франківця у обновці, яку той викрав з магазину

Відтак, чоловік відштовхнув потерпілого в сторону, повалив на землю та вкрав мобільний телефон марки «Хуавей», пише - Галицький кореспондент.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника за дві години. Ним виявився 31-річний франківець, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, повідомляє ГУ Нп в Івано-Фраківській області.

Дії зловмисника кваліфікували як злочин передбачений ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент