Стало відомо чим займатиметься екс-очільник прикарпатських копів Віктор Шкутов

10.06.2018 08:54   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

З 5 грудня 2016 року начальником Нацполіції на Прикарпатті був Віктор Шкутов. А вчора, 9 червня, йому на зміну прийшов Володимир Голубош, інформує - WestNews.

Читайте також

Голова Нацполіції Князєв представить в Івано-Франківську нового начальника управління

За словами голови Нацполіції України Сергія Князєва, реформа Національної поліції означає, перш за все, наявність ефективного управлінського персоналу.

Також він повідомив, що Віктор Шкутов переведений в центральний орган у Києві.  Там він пройде перепідготовку та буде призначений на іншу посаду. На яку саме, поки не кажуть.

«Попередній очільник поліції Віктор Шкутов пройшов найтяжчий період реформаціі управління. Великих нарікань до Фраківщини ніколи не було,  але реформа має продовжуватися. Хочу побажати Віктору Володимировичу швидкого перенавчання. Він буде призначений в іншу обасть, бо на одному місці працювати не можна», – зазначив Князєв.

Водночас Сергій Князєв побажав новопризначеному керівникові успіхів у роботі на посаді.

«Новому керівнику бажаю свято підтримувати традиції колективу, позитивні традиції, а також збільшувати потенціал, перш за все – продовжувати другий етап реформ», – дода він.

Довідка 

Віктор Шкутов народився 30 червня 1976 року в Івано-Франківську.

В органах внутрішніх справ з 1993 року.

У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Починаючи з 1996 року, працював слідчим, старшим слідчим, а відтак заступником начальника слідчого відділу.

2006-2010 – заступник начальника Тлумацького райвідділу міліції.

З 2010 до 2013 року – заступник начальника – начальник слідчого відділення Івано-Франківського МВ УМВС.

2013-2014 роки – заступник начальника слідчого управління УМВС у Волинській області, а відтак Віктор Володимирович призначений на посаду заступника начальника СУ УМВС в Івано-Франківській області, а з 5 липня 2014 року – начальник Івано-Франківського МВ УМВС.

З 18 березня 2015 року – начальник Управління МВС України в Івано-Франківській області.

Одружений, виховує сина.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews