На Прикарпатті незаконно передали у приватну власність майже 1,5 га землі

Досудове розслідування триває.

06.06.2018 17:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура виявила факт незаконної передачі земель державної форми власності у селі Поляниця. Відкрито кримінальне провадження, пише - Бріз.

Відділом представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень прокуратури Івано-Франківської області за результатами вивчення стану законності використання земель лісогосподарського та природно-заповідного призначення на території Поляницької сільської ради було виявлено незаконну передачу у власність для ведення особистого селянського господарства земельної ділянки державної форми власності площею 1,3380 га, яка відноситься до земель лісогосподарського призначення.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем») Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews