З'явилось відео перших хвилин після підриву гранати військовим на Прикарпатті

Військові проводять своє розслідування.

22.05.2018 14:40   Джерело: ТСН
Опубліковано : Патрік Скеля

Двоє людей досі у тяжкому стані в лікарні, загалом під наглядом медиків - четверо після вибуху гранати на Прикарпатті. Її у натовп під час конфлікту кинув 25-річний військовослужбовець, пише - ТСН.

Читайте також

Шокуючий випадок: на Прикарпатті п’яний військовий кинув у натовп гранату - дев’ять травмованих

З’явились на відео перших хвилин після вибуху. 9 людей зазнали поранень. Серед них і дружина військового. Їй осколки гранати влучили в око.

Нападника затримали. В усьому винні ревнощі, кажуть у поліції. Чоловік із зони бойових дій приїхав до дружини у відпустку. У кафе посварився з місцевими. Ті його побили. Тож військовий пожбурив гранату, попередньо - Ф-1. Під час обшуку у нього вдома поліція знайшла ще боєприпаси. Військові також проводять розслідування.

«Граната Ф-1 - одна з найнебезпечніших. Має дуже сильну убивчу силу. Якщо це дійсно вона, експертиза підтвердить, то цим людям дуже пощастило», - каже заступник начальника ГУ НП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН