На Франківщині у газонафтопроводі стався викид небезпечної речовини

21.05.2018 09:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


У п'ятницю 18 травня, близько 11.00 год. в с. Пасічна Надвірнянського району, що на Прикарпатті, трапилася надзвичайна ситуація.

Читайте також

На Прикарпатті стався викид нафтоемульсії – на 30 метрів заввишки

Про це повідомляє WestNews із посиланням на Управління НС ОДА.

На факельній лінії газонафтопроводу групової установки «Пасічна» цеху №1 ВНГ НГВУ «Надвірнанафтогаз», внаслідок стравлення надлишкового тиску газу операторами даного цеху, стався викид суміші з фракціями нафтоемульсії через викидну трубу на висоті близько 30 м на площі орієнтовно 150-200 м.кв.

На місце події виїжджали представники керівництва НГВУ «Надвірнанафтогаз», інженер-еколог підприємства, разом з головою сільської ради с. Пасічна. Комісійно будуть визначатись суми збитків завданих мешканцям даного населеного пункту за заподіяну шкоду їхнім угіддям. Фактів розгерметизації нафтових та газових мереж на території та поблизу даного населеного пункту не виявлено, загрози навколишньому середовищу немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews