Франківський супермаркет погорів на продажі алкоголю дітям

15.05.2018 07:40   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
14 травня в рамках відпрацювань представниками робочої групи з питань виявлення продажу алкоголю неповнолітнім було затримано неповнолітню особу, яка розпивала алкоголь на вулиці Шевченка.

Читайте також

Неповнолітнього прикарпатця підозрюють у крадіжці велосипеда

Як з'ясувалося згодом алкоголь неповнолітньому продали у одній із найбільших торгових мереж міста ТзОВ «Пакко Холдинг» супермаркеті «Вопак», пише - Бліц-Інфо.

Касир супермаркету під час реалізації товару не вважав за потрібне поцікавитися віком особи, якій здійснив продаж алкоголю.

З адміністрацією закладу проведено профілактичну бесіду та відібрано пояснення з приводу зазначеного інциденту. Представниками сектору ювенальної превенції ГУ НП складено протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

«Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними»,- зазначає керівник робочої групи Назарій Куземка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо