Прикарпатець намагався передати дружині в СІЗО наркотики

14.05.2018 08:52   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який обвинувачується в незаконному придбанні, зберіганні, а також незаконній передачі наркотичного засобу, психотропної речовини та особливо небезпечного наркотичного засобу у місця позбавлення волі, вчинених повторно, тобто у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних речовин, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Прикарпатті викрили злочинців, які збували контрабанду наркотиків
50-річного прикарпатця затримали за збут наркотиків

Як встановлено досудовим розслідуванням, 36-річний місцевий житель збув психотропну речовину, обіг якої обмежено, – амфетамін; особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого  заборонено, – канабіс; наркотичний засіб, обіг якого обмежено, – бупренорфін своїй дружині, яка відбуває покарання в Івано-Франківській установі виконання покарань.

Під час досудового розслідування щодообвинуваченогообранозапобіжнийзахіду вигляді триманняпідвартою.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо