У Франківську двоє нетверезих товаришів обікрали автомобіль

11.05.2018 08:50   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Чи то заради забави, чи наперед все запланувавши, але двоє товаришів напідпитку викрали з автомобіля марки «Опель Корса» цінні речі.

Нещодавно, в ніч з сьомого на восьме травня, 27-річний чоловік за звичкою припаркував свій автомобіль у дворі свого будинку, а сам пішов відпочивати, так як був вечір, пише - .

Повз автомобіль проходили двоє товаришів, один з яких проживає у Франківську, а інший – житель Надвірнянського району. Чоловіки були вже досить захмелілими і вирішили проникнути в чуже майно з метою крадіжки, що вони і зробили.

Зловмисники шахрайським методом відкрили замок машини та проникли в середину. Там вони знайшли страховий поліс власника авто, акумулятор «FIAMM» та домкрат, інформує СК ГУНП в області.

Товариші знали, що за ними ніхто не спостерігає, тому після крадіжки спокійно попрямували додому.

Наступного ранку 27-річний чоловік з жахом помітив, що його обікрали, після чого звернувся до правоохоронців, які почали розслідування.

Злочинців знайшли, виручені речі скоро повернуть власнику, а двох горе-крадіїв чекає покарання за їхні дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн