В мережі з’явилися кадри, як переможниця Євробачення прогулювалася Франківськом (Фото)

10.05.2018 09:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Івано-Франківськ є досить привабливим містом для туристів. Сюди з’їжджаються заради чудової природи, котра розпочинається буквально за декілька кілометрів від обласного центру. А й справді, варто проїхати лише трішки за межі міста і перед вами відкриваються неймовірні гірські пейзажі. Та й саме місто варте уваги, затишне, привітне і безмежно красиве.

Читайте також

Переспівати франківчанку: відома співачка оголосила челендж у мережі

Не оминають Івано-Франківськ і популярні зірки українського шоу-бізнесу. От на днях з’явилися світлини, з котрих видно, як середмістям Франківська прогулюється популярна співачка і переможниця Євробачення – Джамала, повідомляє - Франик.

Як зрозуміло з соціальних мереж співачки, на Прикарпаття вона приїхала разом із своїм чоловіком, щоб просто відпочити і помилуватися гірськими краєвидами. Побувала пара і на Скелях Довбуша і на курорті «Буковель». Залишилися неймовірно задоволені красою природи і чистим повітрям.

А в Івано-Франківську прихильники Джамали могли зустріти свого кумира на Вічевому майдані. Принаймі одну з цих місцин жінка точно відвідала.

Протягом останніх днів Івано-Франківськ взагалі був неймовірно багатим на туристів. Тут завершився фестиваль «Карпатський простір», котрий цього року зібрав рекордну кількість гостей із 18 країн-учасниць.

Це справжній успіх, шалена кількість талановитих митців, колективів, творчих особистостей, політичних діячів.

Фестиваль пройшов дуже вдало і вже почав приносити певні прибутки.

От зокрема лише з вечірки «Паті в Потоцького на хаті» вдалося зібрати понад 65 000 гривень. За ці кошти буде відреставровано той самий Палац Потоцьких. Реставрація відбуватиметься в межах Року культурної спадщини, що наразі триває в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews