Їдкий сморід та забруднена вода: коломияни нарікають на консервний завод (Відео)

06.05.2018 13:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Мешканці вулиць Січинського та прилеглих нарікають на роботу консервного заводу у Коломиї.

Читайте також

На Косівщині облаштують полігон для утилізації твердих побутових відходів

Люди кажуть, через таке сусідство бояться пити воду з власних криниць. Звертались до керівництва заводу та місцевої влади. Вкотре зібрались на зустріч, аби вирішити проблемні питання, йдеться в сюжеті каналу НТК, пише - Курс

Місцеві мешканці кажуть, що на озері неподалік заводу раніше водилися качки, нутрії і на ньому можна було ловити рибу. Тепер все зникло. Страждають і діти, які постійно кашляють.

Сморід – наслідок кількох останніх років діяльності заводу, нарікають люди. Колись зелена зона, де вирощували городину, перетворилася на сміттєзвалище, яке приносить довкіллю чимало шкоди. Люди бачили, як сюди викидають залишки овочів та фруктів, гнилі продукти, а протерміновану продукцію утилізовують просто у скляних банках.

Причиною чергових зборів населення стала заява представників заводу. Людям запропонували заплатити гроші, аби цю територію очистили. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс