У Франківську патрульні влаштували для дітей «покатушки на Пріусі»

05.05.2018 19:46   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Сьогодні, 5 травня франківські патрульні проводять в парку Шевченка розважально-пізнавальну акцію для дітей.

Як розповіла кореспондентці Бліц-Інфо патрульна Христина Максимчак, вони вирішили організувати таку акцію, щоб потішити дітей і ще раз нагадати їм правила безпеки.

«Для дітей немає нічого цікавішого і радіснішого ніж посидіти у патрульній машині, а ми їх ще й катати будемо», - з усмішкою розповідає Максимчак.

Для того, щоб проїхатись у патрульній машині маленьким франківцям необхідно тільки відповісти на кілька легеньких запитань щодо безпеки руху. Наприклад, що треба зробити, коли сідаєш в авто? Діти відразу кричать, що пристібнутися.

Після відповідей на запитання для дітей роблять невеличке коло на патрульному авто, а потім ще й дають невеличкі подарунки. 

Варто зауважити, що як тільки розпочалась акція, навколо патрульний відразу утворилась черга з бажачих. А ті хто вже покатались, з радістю кричать ,що це їх найкращий день в житті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо