Мерія Франківська отримала нового заступника голови міста

04.05.2018 22:45   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Начальницю фінансового управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Вікторію Сусаніну підвищили до заступниці міського голови Руслана Марцінківа.

Читайте також

Скільки за 2017 рік заробили Марцінків та його заступники: документ

За відповідне рішення проголосували 37 депутатів, пише - Курс.

При цьому Вікторія Сусаніна зберігає посаду начальника фінансового управління. Крім того, депутати внесли зміни до рішення «Про утворення виконавчого комітету» і увели Сусаніну у склад міськвиконкому.

«Начальник фінасового управління Вікторія Сусаніна сьогодні рішенням сесії міської ради отримала давно заслужене підвищення. Вітаю її з новою посадою - заступника міського голови!», - прокоментував призначення Сусаніної міський голова Марцінків у мережі Фейсбук.

Вікторія Сусаніна стала четвертим заступником міського голови Івано-Франківська. Окрім неї, посади заступників обіймають Микола Вітенко, Олексій Кайда та Олександр Левицький.

Довідково: Вікторія Сусаніна народилася у селі Микуличин Яремчанської міськради Івано-Франківської області.

В 2001 році закінчила Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Фінанси», кваліфікація – економіст.

В 2007 році закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Державна служба», кваліфікація – магістр.

З 2006 р. по 2014 р. працювала у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради.

З червня 2015 року працює на посаді начальника фінансового управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews