На Прикарпатті впіймали 51-річного ґвалтівника-втікача з Волині

01.05.2018 22:47   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

24 квітня 2018 року в ДУ «Долинський ВЦ №118» у ході проведення поіменної перевірки виявлено відсутність одного з засуджених.

Читайте також

Підприємець з Івано-Франківська гвалтував свою 14-річну доньку (Відео)

51-річний уродженець та житель села Мукошин Любешівського району Волинської області, який був засуджений 8 грудня 2010 Ківерцівським районним судом Волинської області до 9 років позбавлення волі, втік із виправного центру.

Іван Дзуль, т. в. о. начальника Долинського виправного центру № 118, каже, що 29 квітня чоловіка затримано за межами Івано-Франківської області. Йдеться про с. Тростянець, що на Волинщині. Зараз чоловік в ІТТ, пише - Фіртка з посиланням на Місто.

На днях йому оберуть запобіжний захід. Найочевидніше,  що у вигляді тримання під вартою. Адже через втечу правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 390 («Самовільне залишення місця обмеження волі або злісне ухилення від робіт, або систематичне порушення громадського порядку чи встановлених правил проживання, вчинені особою, засудженою до обмеження волі; караються позбавленням волі на строк до трьох років») Кримінального кодексу України.
 
Що цікаво,  чоловік з 2010 року у тюрмі і мав вийти на волю наступного року. Тепер йому прийдеться «відсидіти» новий термін і той, який  залишився з минулого покарання.
Правоохоронцям пояснив, що втікав, бо хотів побачитися з рідними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка