Нетверезі прикарпатці завдають клопотів рятувальникам, які чергують біля водойм

01.05.2018 09:38   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

28 квітня 2018 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 38 відпочиваючими громадянами, під час використання прокатних плавзасобів (переміщення на катамаранах, човнах під час їх руху та експлуатація плавзасобів в нерестовій зоні). З громадянами проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил, пише - Правда.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано. Проведено навчання щодо дотримання Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 11 відпочиваючими туристами, які сплавляються по р. Дністер на водних катамаранах.

Працівниками Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до купання в небезпечному місці 3 дітей (вік 10-12 років). З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому. Не допущено до купання в нетверезому стані 2 громадян.

З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда