Стало відомо хто виграв двокімнатну квартиру, котру розігрувала франківська Асоціація АТО

30.04.2018 18:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Як було відомо, ще пару місяців тому у Івано-Франківську місцева Асоціація АТО оголосили про розіграш двокімнатної квартири. Вони захотіли просто допомогти тому хто справді потребує допомоги і змусити людей хоч трішки повірити в диво. Умови були надзвичайно прості, варто було лише зробити репост допису про сам розіграш і написати в коментарях коротко про себе, повідомляє - Франик.

Читайте також

Бійцю АТО з Івано-Франківська перешкоджають вести власний бізнес

Переможця повинні були обрати випадковим методом, проте попередньо все ж таки відібрали п’ятірку тих людей, котрі на їхню думку найбільше потребують цієї допомоги і вже з них за допомогою жеребкування обрали переможця.

Переможцем стала Кедик Мар’яна. Для переможниці цей виграш напевно стане повною несподіванкою, адже репост і коментар написала за Мар’яну її подруга.

Голова міської Асоціації АТО Василь Андріїв розповів, що їх дуже вразила і засмутила історія дівчини. Вона живе в малесенькій кімнаті у гуртожитку разом з мамою. Має 1-шу групу інвалідності, пересувається лише з допомогою інвалідного візка і потребує постійної побутової допомоги.

Мар’яну обрали свідомо разом із ще чотирма потенційними переможцями. Та саме вона виграла житло.

В мережі вже з’явилося відео де видно весь процес вибору переможця.

Також окрім Мар’яни, двокімнатну квартиру отримає ще одна сім’я, що теж потребує не меншої допомоги. Мова йде про жінку, що сама виховує двох діток, одне з котрих має важку форму ДЦП. Батько дітей помер, а відтак допомогти родині нікому.

Відомо, що недавно Франківська Асоціація АТО взяли під опіку сім’ї в котрих діти мають ДЦП.

Обидві сім’ї отримають нове житло вже у травні. Вони справді це заслуговують і матимемо надію, що це хоч трішки змінить їхнє життя на краще.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews