На Франківщині з в'язниці втік небезпечний злочинець

26.04.2018 22:40   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 24 квітня, із Долинського виправного центру № 118 втік засуджений за згвалтування в'язень.

Читайте також

За вбивство матері жителька Калуша отримала 7 років тюрми
Прикарпатець не тямив, що робить, а тепер може «загриміти» на 10 років у тюрму

Відсутність чоловіка виявили лише під час переклички, інформують в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, пише - Місто.

Утікач є уродженцем села Мукошин, Волинської області. 51-річного чоловіка засудили ще у січні 2010-го за  а ч. 1 ст. 162 («Порушення недоторканності житла»), ч.2 ст. 152 («Зґвалтування»), ч. 2 ст. 153 («Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом»), ч. ч. 2, 3 ст. 185 («Крадіжка»),ч.2 ст. 186 («Грабіж»), ч.ч.1, 4 ст.70 («Призначення покарання за сукупністю злочинів») Кримінального кодексу України до 9 років позбавлення волі. Втім, за рік до виходу терміну покарання, зловмисник утік із виправного центру.
 
Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 390 («Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі») Кримінального кодексу України.
Вирішується питання про повідомлення зловмиснику  підозри та оголошення в розшук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто