Канабісом знімав біль: у Франківську чоловік, в якого вилучили півкілограма наркотиків, відбувся мізерним штрафом

20.04.2018 23:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Івано-Франківський міський суд виніс вирок мешканцю Івано-Франківська, в автомобілі якого патрульні поліцейські знайшли 15 пакетів з наркотиками, пише - Курс.

Читайте також

13 пакетів з марихуаною виявили франківські патрульні під час поверхневої перевірки автомобіля
Субутекс, марихуана, амфетамін – у Калуші затримали наркоділків (Фото)

Як йдеться у вироку суду, 13 січня цього року працівники патрульної поліції на вулиці Довженка, 9 в Івано-Франківську зупинили автомобіль і під час поверхневої перевірки знайшли 15 поліетиленових пакетів із наркотиками. Експертиза встановила, що там було 432 грами канабісу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному визнав. Розповів, що того ж дня, 13 січня, у районі «п'яного» ринку придбав 15 поліетиленових пакетів із коноплею приблизно за 1,5 тисячі гривень для власного вживання. Сказав, що хворіє гепатитом С, не вживає алкоголю, а тому канабісом знімав болі від хвороби.

Суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді 1700 грн штрафу. Ще 1140 грн підсудний заплатить за проведення експертизи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews