На шоу «Голос країни» виступив прикарпатський студент-стоматолог Арсен Вітрецький

16.04.2018 23:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 15 квітня, на «Голосі країни» Арсен заспівав пісню Монатіка «Увліувт».

Читайте також

21-річна дівчина з Івано-Франківська потрапила до шоу «Голос країни» (Відео)

«Мій тато нарешті зрозумів, що все це не просто так», – розповів хлопець. Також його батько звернувся до усіх батьків із прохання дати своїм дітям шанс, пише - Галицький кореспондент.

А Потап вважає, що замахнутися на Монатіка, а ще й потанцювати під час його пісні – надзвичайно складно. Але Арсен це зміг.

Джамала додала, що до тепер Арсен співав тільки ліричні пісні, але все ж йому вдалося добре заспівати і танцювальну пісню.

Крім Арсена, у команді Джамали є Анна Трінчер, Адріана Шевчук та Христина Храмова.

Відповідно до правил шоу, людина яка набрала найбільше голосів автоматично потрапляє у півфінал. Цією людиною стала Анна Трінчер. Другу особу із чотирьох, яка пройде на наступний рівень, має вибрати тренер. «Не засмучуйтеся», порадила всім Джамала і запросила Христину Храмову.

На жаль, Арсен вибув із шоу. « »Ви вже чвертьфіналісти і ваші імена уже вписані у історію Восьмого Голосу країни», – підсумувала Катя Осадча.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews