В Івано-Франківську чоловік випив біля літра горілки і сів за кермо

16.04.2018 07:59   Джерело: I F Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Крім того, порушник має інвалідність: у нього немає нижньої кінцівки, тому машиною він керував, натискаючи на педалі лише однією лівою ногою.

Читайте також

У Франківську п'яний водій просив пробачення у патрульних
У Франківську п'яний водій заперечував, що був за кермом, вийшовши з машини в самих шкарпетках

Патрульні затримали водія, який порушував правила дорожнього руху. Після проведення аналізу на вміст алкоголю у крові виявилося, що у водія 2,48 проміле. Для такого показника щонайменше 0,7-1 л горілки, пише - .

Для дотримання правил оформлення протоколу патрульні запросили подружжя посвідчити при оформленні. Власне, свідок і повідомив подробиці інциденту. Чоловік з дружиною їхали по справах, але зупинилися на прохання патрульних, щоб посвідчити та виконати громадянський обов’язок.

Як повідомляє очевидець, затриманий водій цілком міг вбити когось на дорозі, адже з такою кількістю вжитого алкоголю людина вже навряд чи послуговується здоровим глуздом. Крім того, порушник має інвалідність: у нього немає нижньої кінцівки, тому машиною він керував, натискаючи на педалі лише однією лівою ногою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: I F Область.Онлайн