У франківському ЦНАПі запроваджено нову систему зчитування даних ID-паспортів

13.04.2018 11:43   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

З 2 квітня 2018 року відділом програмного та комп’ютерного забезпечення спільно з Центром надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська запроваджено систему зчитування даних електронних паспортів громадян України з безконтактних електронних носіїв (БЕН) паспорта громадянина України у формі картки, пише - Галка.

Читайте також

У ЦНАПі Івано-Франківська біометричні паспорти та ID-картки почали видавати лише місцевим мешканцям

Варто зазначити, що на безконтактний чіп у електронному паспорті громадянина України, записані дані про власника документа та біометричні дані: назва держави, назва документу, прізвище, ім’я та по батькові особи, стать, громадянство, дата народження, унікальний номер запису в Реєстрі, номер документа, дата видачі документа, дата закінчення терміну дії документа, уповноважений орган, що видав документ (код органу), місце народження, оцифроване зображення обличчя фізичної особи, оцифрований підпис, інфоррмують на сайті ЦНАПу.

Нова система дозволяє зчитати всю інформацію, яку містить ID-паспорт та у адміністраторів ЦНАП з’явилася проста і зручна можливість перевірити дані власника ID-карти.

На основі отриманих даних вносяться відомості до програмного забезпечення «Універсам послуг» та проводиться реєстрація адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг.

Систему зчитування ID карток встановлено на всіх робочих місцях головного офісу ЦНАП м.Івано-франківська та його територіальних підрозділах.

Після запровадження даної системи зменшився час на реєстрацію адміністративної послуги, мінімізовано кількість помилок при внесенні даних в облікову систему, підвищилась продуктивність роботи персоналу та якість обслуговування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка