Прикарпатця у поїзді отруїли жовтим порошком і викрали в нього 4650 доларів

06.04.2018 08:37   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Потерпілий розповів правоохоронцям, що, їдучи в потязі з Києва до Івано-Франківська, познайомився з чоловіком, який назвався Олександром.

Читайте також

В одній із шкіл Франківська школярка отруїлась рідиною для заправки електронних сигарет

Той запропонував потерпілому випити чаю, в який, як вважав потерпілий, насипав цукор – порошкоподібну речовину жовтого кольору, дещо в грудках, без характерного запаху. Від порошку напій втратив прозорість, але чоловік не надав цьому значення і випив його. Через 15-20 хвилин він відчув млявість та запаморочення, після чого міцно заснув, пише - Курс.

Коли потерпілий прокинувся, то виявив крадіжку 4650 доларів та 50 євро.

Після цього чоловік відчув істотне погіршення здоров’я та 22 березня був госпіталізований на стаціонарне лікування в відділення судинної неврології Івано-Франківської ОКЛ. На цей час точний діагноз потерпілого встановлюється.

За клопотанням слідчого Нацполіції, Івано-Франківський міський суд надав тимчасовий доступ до документів  ПАТ «Укрзалізниця», що містять відомості про анкетні дані осіб, які придбали квитки на потяг № 143 «Київ – Ворохта» відправлення 21.03.2018 року м. Київ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews