У Франківську прокуратура повідомила про підозру шістьом молодикам, причетним до стрілянини біля нічного клубу

02.04.2018 22:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, пишуть - Версії з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

Читайте також

Нічна стрілянина у Франківську: є постраждалі

Досудовим розслідуваннямустановлено, щожителі міста Києва та Київської області, перебуваючи в одному з нічних клубів міста Івано-Франківська, в ніч на 01.04.2018 застосували вогнепальну зброю та умисно нанесли удари руками й ногами кільком відвідувачам закладу. Внаслідок вищевказаних дій шкоду завдано двом потерпілим особам. На даний час шістьом молодикамповідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,передбаченогоч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обранняміри запобіжногозаходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинені дії зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews