На Прикарпатті 147 дітей, внуків і правнуків прийшли привітати свою маму і бабусю зі столітнім ювілеєм (Відео)

30.03.2018 23:44   Джерело: Франик
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Велика родина - це завжди радісно. Безліч рідних, котрі ніколи не залишать в біді чи в смутку. А коли родина налічує 147 рідних людей, то про сум годі й думати.

Читайте також

На Прикарпатті онук тривалий час знущається над бабусею

Саме такою великою кількістю рідних обжилася за свої 100 років, прикарпатка, жителька села Пшеничник Євдокія Куськів. Бабуся на днях якраз відсвяткувала свій сотий день народження. Така подія не залишилася незаміченою для місцевих журналістів і чиновників, повідомляє - Франик.

Бабусю привітали заступник голови державної адміністрації Зеновій Мандрик, сільський голова Василь Федірків і помічник народного депутата України Василь Сокирко.

Чиновники привітали іменинницю і вручили квіти та подарунки. Окрім них, бабусю прийшло привітати і 80 рідних. Всього їх у старенької 147. Це 8 дітей, 24 онуки, 51 правнук і 24 праправнуки. Справжня мати-героїня і багата бабуся.

Жінка прожила досить довге і нелегке життя. На її пам’яті найважчі роки для українського народу. У свої 53 роки Євдокія залишилася вдовою, а відтак сама виховувала наймолодшого сина і завжди залишалася опорою для решти семи дітей.

Незважаючи на надзвичайно поважний вік, бабуся дуже доброзичлива, весела і сповнена інтересу до життя. Все це робить її чудовим прикладом і для рідних і для односельчан, котрі до слова, дуже люблять і поважають стареньку.

Звичайно, що здоров’я трішки підводить бабусю і вона вже майже не бачить, проте пам’ятає всі 147 імен усіх своїх нащадків та ніколи їх не переплутає.

Іменинниця була надзвичайно рада бачити всіх присутніх, жінку розчулили безліч теплих привітань, натомість ювілярка всім теж бажала дожити до її віку і ось так відсвяткувати власні 100 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Франик