На Прикарпатті директора лісового господарства підозрюють у корупції

26.03.2018 22:47   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці виявили факт порушення Закону України «Про запобігання корупції» директором одного із лісових господарств області.

Читайте також

В Івано-Франківській області сільського голову спіймали на гарячому за корупцію
Посадовець, будучи особою, на яку поширюється дія ст. 3 ЗУ «Про запобігання корупції», порушив вимоги ст. 28 указаного Закону: не вжив заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів, повідомили у прес-службі прокуратури області.
 
Чоловік не повідомив безпосереднього керівника, начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, та самостійно підписав договори купівлі-продажу лісопродукції  на загальну суму 2 мільйони гривень із приватним підприємством, де працював комерційним директором та отримував заробітну плату.
 
За цим фактом складено та скеровано до суду адміністративний протокол за ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 КУпАП. Прокуратура візьме участь у судовому засіданні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews