Уряд виділить кошти на відбудову прикарпатського мосту, який зруйнувала повінь

25.03.2018 21:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Міст на Косівщині, що в 2008 році зруйнувала повінь, ймовірно завершать відбудовувати цього року. На це Кабмін передбачив 44 мільйони гривень, пише - Місто.

Прем‘єр-Міністр України Володимир Гройсман приїхав на Гуцульщину не з пустими руками. Міст в Косові (Смодна), який так і не був закінчений з повені 2008 року має шанс бути зробленим вже цього року. Принаймі Кабмін передбачив на його відновлення 44 мільйони цього року.Це вже другий аварійний міст на Прикарпатті, який планується до відновлення. Нагадаю минулого року за рахунок коштів Держбюджету було відновлено міст в с. Криворівня, – повідомив на своїй сторінці у фейсбук прикарпатський нардеп Юрій Соловей.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом прибув на Косівщину 22 березня. Глава уряду взяв участь в нараді щодо розвитку гірських населених пунктів. Зокрема між керівництвом району і Прем’єр-міністром була підписана угода щодо передачі землі територіальним громадам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews