На Прикарпатті жінці з психічним розладом повернули донечку

24.03.2018 22:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 23 березня, на засіданні комісії у справах дітей франківка, яка лікувалась від психічного недугу, просить повернути їй дочку, пише - Правда.

Читайте також

Щодня до психіатра у Франківську звертається 115 осіб

Жінка самостійно звернулась до соціальних служб, коли її стан здоров’я погіршився. Тепер, після курсу лікування, вона хоче повернути право на виховання дочки.

Я сама подзвонила у службу дітей, щоб її забрали, коли відчула, що мені погано, –  каже матір.

Наразі дівчинка перебуває у центрі реабілітації для дітей.

Батько дівчини, за національністю поляк, не заперечує, аби матері повернули дитину.  Зараз жінка мешкає у квартирі свого співмешканця.  Він також надав згоду для проживання дівчинки у житлі.

 По місці прописки умови були погані, це факт. Але матір займалась вихованням і розвитком дівчинки. Проте по місці проживання умови задовільні. Дитина дуже творча, справді любить маму і хоче до неї, — розповідає представниця соцслужби.

Жінка з грудня працевлаштована, співпрацює із соціальними працівниками та намагається покращити умови житла за місцем прописки.

Це добре, що матір намагається убезпечити дитину. Ви мусите себе берегти і слідкувати за собою в інтересах дитини. Бережіть себе і свою дитину, і тоді все буде добре. Виконуйте рекомендації фахівця з сімейної роботи. Будемо старатись, щоб соціальні служби продовжили з вами роботу та шукали спосіб Вам допомогти, — зазначив голова комісії Олександр Левицький.

Комісія рекомендувала повернути дитину на виховання матері, а також продовжила соціальний супровід на 6 місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews