У Калуші жінки спочатку погостилися у місцевого жителя, а потім обікрали його

23.03.2018 14:37   Джерело: Бліц-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
До Калуського відділу поліції звернувся 56-річний місцевий мешканець повідомивши, що з його квартири невідома особа викрала мобільний телефон марки «Самсунг» та банківську карточку з зазначеним на зворотній стороні пін-кодом, пише - Бліц-інфо.

Читайте також

У будинок прикарпатця серед білого дня проникли злодії і побили власника
Патрульна поліція Івано-Франківської області затримала злодія-рецидивіста під час крадіжки

В ході проведення оперативних заходів правоохоронці встановили осіб-зловмисниць. Ними виявились 33 та 36-річного віку знайомі потерпілого. Як виявилось, старша з них уже мала злочинний досвід та притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Зловмисниці прийшли у гості до заявника та разом розпивали алкогольні напої. Коли ж господар відволікся, жінки непомітно поцупили його мобільний телефон та банківську карточку з пін-кодом до неї після чого спокійно продовжили гостину.

У вчинених діях зловмисниці надали правоохоронцям визнавальні покази та пояснили, що з банківської карточки потерпілого зняли близько 5 тисяч гривень, які відтак витратили на власні потреби, а мобільний телефон мали намір продати, проте їхнім діям завадили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-інфо