Прикарпатець Роман Яремко покинув шоу «Світами за скарбами» достроково

20.03.2018 21:40   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


На телеканалі СТБ 3 березня стартувало нове тревел-шоу «Світами за скарбами». У шоу беруть участь 8 пар, одна з яких – це відомий прикарпатець Роман Яремко з дружиною Христиною.

Читайте також

21-річна дівчина з Івано-Франківська потрапила до шоу «Голос країни» (Відео)

Рома декілька років тому брав участь у проекті «Хата на тата, а потім змінився до непізнаваності у шоу «Зважені та щасливі». Тепер, Рома та Христина вирушили у шалену подорож. Разом із ведучою Розою Аль-Намрі вони відправилися у подорож різними куточками світу, аби в кінці знайти скарб – 500 000 гривень, пише - Репортер.

Однак в третьому сюжеті від 17 березня Роман з Христиною покинули шоу достроково. Учасники полетіли до Риму і в аеропорту Роман перебрав з алкоголем. Відтак ведуча Роза Аль-Намрі достроково припинила участь подружжя в шоу.

«Роман і Христина так і не приступили до виконання завдань через поведінку глави сім’ї. Роман Яремко перебрав з алкоголем на борту літака. За словами учасників, чоловік випив зайвого і став порушувати порядок. Неналежна поведінка Романа змусило продюсерів «Світами за скарбами» дискваліфікувати пару», – йдеться на сторінці шоу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер