Голова Нацполіції вручив прикарпатським поліцейським ключі від нових службових автомобілів

18.03.2018 23:43   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


У рамках робочого візиту до Івано-Франківської області сьогодні, 16 березня, Сергій Князєв передав підрозділу обласної поліції 11 службових автомобілів «Renault Duster», «Skoda Rapid» та автобус «Isuzu». Транспорт призначений для роботи груп реагування патрульної поліції у десяти територіальних підрозділах.

Читайте також

Жахлива ДТП у Франківську: автомобіль комунальників збив на смерть жінку

Про це повідомляє Бартка з посиланням на департамент комунікації  Національної поліції України.

Участь у заході взяло також керівництво поліції в Івано -Франківській області, Національної гвардії України, Івано -Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради.

Голова Нацполіції наголосив, що керівництво Міністерства внутрішніх справ України та Нацполіції прикладає багато зусиль для того, щоб поліцейські працювали в сучасних умовах.

«Своїми діями ми доводимо, що переходимо від слів до діла. Поліцейська робота повинна дійти до кожного населеного пункту. В обласних центрах достатньо ефективно справляється патрульна поліція. Але ми повинні однаково якісно надавати послуги нашому населенню у регіонах. Тепер в жодному районному центрі Івано-Франківщини не буде старого автомобіля», – наголосив Сергій Князєв. 

Керівник поліції в Івано-Франківський області Віктор Шкутов висловив подяку керівництву МВС та Нацполіції за підтримку та покращення матеріально-технічного забезпечення обласного підрозділу. Він розповів, що зараз у територіальних підрозділах поліції Прикарпаття створено та функціонує 31 група реагування патрульної поліції.
«Вони довели свою ефективність. У минулому році ми отримали 18 нових автомобілів «Mitsubishi Atlanta», а сьогодні – ще 11. Таким чином весь автопарк оновиться. Відтепер ми ще швидше будемо прибувати на допомогу тим, хто її потребує», - зазначив Віктор Шкутов.

Сім автомобілів «Renault Duster» та чотири – «Skoda Rapid» передали працівникам груп реагування патрульної поліції десяти територіальних підрозділів: у Богородчанському Верховинському, Галицькому, Городенківському, Коломийському, Косівському, Рожнятівському, Снятинському, Тлумацькому районах та Яремчанської міської ради. Автобус «Isuzu» переданий до управління логістики та матеріально-технічного забезпечення.

Нагадаємо, Місія Євросоюзу передала Нацполіції 30 позашляховиків для роботи у важкодоступних регіонах України.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews