8 причин відмовити хлопцеві в сексі

15.03.2018 23:10   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Іноді краще зменшити темп і почекати з сексом. Ми знаємо цілих 8 причин для того, щоб відмовити в сексі. Коли дівчина відмовляє в сексі і це нормально, передає Ukr.Media.

Він не ставиться до тебе серйозно

Він каже тобі, що ти дивна, така красива, розумна і цікава дівчина. Йому ні з ким не було так добре, як з тобою. Тільки тут є один нюанс: може бути, при всіх твоїх позитивних якостях, цей хлопець просто не хоче обтяжувати себе узами серйозних стосунків? Мовляв, ти чудова, я дуже хочу тебе, але не знаю, що з цього вийде. Швидше за все, нічого не вийде, якщо він не зміг визначитися досі. Будь напоготові!

Ти ніколи не побачиш його знову

Перша і основна причина не поспішати з переведенням відносин на новий секс-рівень звучить саме так. «Скільки прекрасних історій кохання починалося з сексу на першому побаченні! Треба тільки згадати», — сказала Кері Бредшоу і була права. Отже, відмовляти чоловікові в сексі на першому побаченні? Переспавши з ним занадто рано, ти ризикуєш ніколи його більше не побачити. Твоя самооцінка стрімко полетить вниз, а ти спочатку засмутишся, а потім разозлишься: мовляв, сам же хотів, куди пропав? Чоловік за своєю природою мисливець: діставши жертву, він тут же втрачає до неї інтерес. Саме тому поспішати не варто: за час «відкладання» першого сексу у нього з'являться до тебе почуття, які зможуть перетворитись у тривалі і серйозні відносини. У всякому разі, ти краще його впізнаєш.

Ти станеш в його очах доступним секс-об'єктом

В його записнику вже є пара номерів дівчат, з якими можна переспати просто так, без будь-яких відносин, вечерь і сніданків. Надмірна доступність радує його лише під час сексу, а потім знижує твій рівень на очах. Чоловіки тільки кажуть, що воліють розпусних і доступних осіб. Для серйозних відносин вони все одно вибирають більш скромних і стриманих дам, які зуміли потерпіти і розкрили своє суперлибидо трохи пізніше.

Ти дуже молода

Важлива причина відмовити в сексі — твій вік. Під впливом стереотипів зовсім юні дівчата сплять з усіма підряд не тому, що любов, а тому що «молодість, треба нагулятися», «треба набратися досвіду», «треба ж щось онукам розповідати» і так далі. Частка істини в цьому, може, і є, але буває таке, що ти погоджуєшся на секс, тому що посперечалася з подругою, хто швидше затягне цього красеня в ліжко. Не квапся: подумай, чи дійсно ти хочеш цього чоловіка і не будеш потім шкодувати.

Ти не усвідомлюєш небезпеки

Ти зовсім не знаєш. Одне-два побачення дозволяють отримати загальне уявлення про людину, але тобі ніхто не дасть гарантію, що він, наприклад, не маніяк або не хворіє на Снід. Краще почекати з сексом, який, як і робота не вовк і в ліс не втече. Зате ти зможеш переконатися, що людина, з якою ти зібралася вступити у фізичну близькість, здорова фізично і емоційно.

Тобі просто хочеться сексу

Ми відрізняємося від тварин умінням контролювати свої бажання. Швидше зайнятися з ким-то сексом, просто щоб задовольнити і втихомирити свою хіть, якось не по-людськи. Тим більше що існує маса способів і засобів для мастурбації. Більш того, мастурбація — це не просто акт любові до себе, але і хороший привід вивчити свою сексуальність і краще познайомитися з власним тілом.

Тобі здається, що з ним все буде інакше

Великий розмір ноги, довгі і товсті пальці не обов'язково свідчать про великий член. Чоловік, який неакуратно їсть, не обов'язково пристрасний в ліжку, а чоловік, який класно танцює, можливо, не зможе виконувати всі ці па в твоєму ліжку. Повіривши в народні прикмети та переспавши з ним тільки з інтересу, ти можеш розчаруватися через нездійснених очікувань. А воно тобі треба?

Ти тільки що розлучилася зі своїм чоловіком

Секс для втіхи печалей після розставань явище часте, але не таке вже дієве. Проблем такий секс не вирішує, задоволення не приносить, так як ти подумки, душею і серцем, все ще з попереднім партнером. Так і моральні відчуття після такого контакту так собі. Переживати розрив відносин краще в компанії хорошого фільму, ніж з малознайомим чоловіком. Так що недавнє розлучення — вагома причина відмовити в сексі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews