У Калуші затримали 30-річного наркодилера. Триває слідство

На териоторії Калуші чоловік займався поширенням наркотиків.

05.03.2018 23:45   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Першого березня 2018 року, співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області спільно з працівниками Калуського відділу поліції, у ході проведення оперативно-розшукових заходів по раніше порушеному кримінальному провадженні, затримали 30 річного мешканця міста Калуш – громадянина Б., який займався збутом наркотичних засобів на території міста Калуша, пишуть - Вікна.

Читайте також

В Івано-Франківську виявили наркопритон, де підлітки «кайфували»... курячим послідом (Відео)
Наркоторговець зі Снятина наступні 7 років проведе за ґратами

В ході проведеного особистого обшуку під час затримання та обшуку його помешкання, було виявлено та вилучено наркотичний засіб, який направлено на відповідну експертизу. На даний час громадянину Б. оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років) та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Слідство триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна