На Коломийщині мобільні групи змусили двох несвідомих батьків сплатити 62 тисячі гривень аліментів

04.03.2018 22:39   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті триває робота мобільних груп з ліквідації заборгованості із сплати аліментів.

Читайте також

Більше 34 мільйонів заборгували працівникам організацій на Прикарпатті

Нагадаємо, такі групи створено в рамках роботи регіонального штабі з координації, моніторингу та контролю за виконанням органами державної виконавчої служби Івано-Франківської області рішень про стягнення аліментів, який функціонує при Управлінні Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, пише - Бріз.

Днями така мобільна група плідно попрацювала у Коломийському районі. Там, спільно з місцевими державними виконавцями «мобільному десанту з області» вдалося лише по двох виконавчих провадженнях про стягнення аліментів змусити злісних неплатників аліментів погасити борг загалом на суму майже 61 824 гривні.

Так, як повідомили в Управлінні ДВС ГТУЮ в області, в результаті дії державних виконавців за одним із проваджень відбулося повне погашення заборгованості із сплати аліментів у сумі 34 124 гривні, що їх боржник передав стягувачу готівкою. У свою чергу інший боржник надав у Коломийський районний відділ ДВС квитанцію від 01.03.2017 про сплату боргу по аліментах в сумі 27 700 гривні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз