Ґвалтівник та вбивця дев’ятирічної дівчинки з Прикарпаття сидітиме довічно

03.03.2018 07:59   Джерело: Press-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Таке рішення у четвер, 1 березня, прийняв Косівський районний суд (Івано-Франківська область). Зловмисника визнали винним у вчиненні кількох правопорушень, а саме у зґвалтуванні та навмисному вбивстві дитини. Йому призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі, пише - Press-Центр.

Ця страшна трагедія сталася у селі Рожнів Косівського району ще у червні 2015 року. Того дня дев’ятирічна дівчинка по обіді пішла у сільський магазин за продуктами та додому не повернулася. Батьки забили на сполох, звернулися у поліцію, а на пошуки дитини кинулися усім миром - поліцейські, рятувальники, кінологи та односельці. Знайшли дівчинку через півтори доби. Мертвою. Пізніше експертиза встановила, що дитину задушили, а перед тим зґвалтували.

Щоб знайти нелюда, поліцейські опитали понад 600 громадян, провели понад 40 різних експертиз та низку обшуків. Врешті, особу вбивці встановили через кілька днів та затримали.

Ним виявився 30-річний уродженець Тернопільської області. Але на час скоєння злочину він проживав у тому ж селі Рожнів. У 2008 році був засуджений за розбійні напади на жінок, при цьому він потерпілих бив ножем. Однак у 2012 році злочинця умовно-достроково звільнили від відбуття покарання. А опинившись на волі він знову вчинив страшний злочин. Цього разу його жертвою стала дитина.

Після тривалого слухання справи у суді вироком Косівського районного суду злочинця засуджено на довічне позбавлення волі, повідомили у секторі комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Мирослава БЗІКАДЗЕ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Press-Центр