В Івано-Франківську невідомі в балаклавах потрощили гральні автомати

В цей час у залі був персонал.

01.03.2018 22:41   Джерело: МІСТО
Опубліковано : Патрік Скеля

Двоє невідомих розтрощили монітори ігрових комп’ютерних автоматів у приміщенні так званих «Державних лотерей», пише - МІСТО.

Напад на гральні заклади відбувся вчора, 28 лютого, близько 06:00, повідомляють у прес-службі національної поліції в Івано-Франківській області.

З різницею в десять-п’ятнадцять хвилин двоє невідомих у масках і балаклавах розтрощили по 13 моніторів ігрових комп’ютерних автоматів у «Державних лотереях», що знаходяться на вул. Лепкого та Чорновола.

Перед тим, як зайти у приміщення, молодики кинули два пробиті газові балончики, після чого розпилили газовий балончик в обличчя працівниці одного з закладів, розбили екрани комп’ютерів і зникли в невідомому напрямку.

На місце пригоди прибули слідчі. Наразі правоохоронці розшукують осіб, які скоїли напад. Відкрито кримінальне провадження за Ч1. ст.194 ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТО