В Коломиї судять матір, що задушила і спалила власне немовля

21.02.2018 21:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Коломийський міськрайонний суд продовжує розгляд колегіальним складом суду кримінального провадження щодо умисного вбивства матір’ю малолітньої дитини, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

Суд туркмена, якого підозрюють у вбивстві студентки, знову перенесли (Відео)
Жорстоке вбивство: чоловік десять разів вдарив односельця сокирою, тіло викинув на дорогу

Нагадаємо, особа К. у березні 2016 року одружилась з особою П., однак через сімейні непорозуміння молода пара розійшлась у жовтні того ж року. Від даного шлюбу обвинувачена 24 березня 2017 року народила сина, якого самостійно доглядала.

27 травня 2017 року особа К. перебуваючи у приміщенні свого житлового будинку в с. Кобаки Косівського району знаходилася поряд з даною дитиною, займалася побутовими справами. Того ж дня у неї внаслідок обтяження необхідністю постійного догляду за дитиною, виник умисел позбавлення її життя.

Взявши тканинний шнурок обвинувачена обмотала шию дитини, після чого здійснила удушення шляхом зв’язування даного шнурка, таким чином умисно убила сина. Надалі облила мертву дитину нафтопродуктом та підпалила її, однак тіло до кінця не згоріло. Продовжуючи свої злочинні дії обвинувачена загорнула тіло сина у тканину та віднесла до лісового масиву.

Таким чином, особа К. обґрунтовано підозрюється у протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

На даний час обвинувачена перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.  

Вчора, судове засідання по даному кримінальному проваженню не проводилось у зв’язку з неявкою свідків. По справі оголошено перерву до 13.30 год. 26 лютого 2018 року для виклику свідків.   


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews