З Рогатинщини передали сотні вареників для воїнів на Схід України

15.02.2018 09:41   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно працівники Рогатинської райдержадміністрації долучились до благодійної акції зі збору продуктів воїнам АТО, яка вже вкотре відбувається в районі. Цього разу до зібраного провіанту приклали зусиль членкині профспілкового комітету райдержадміністрації, які спільно із педагогічними працівниками та студентами Рогатинського державного аграрного коледжу ліпили вареники хлопцям на передову.

Читайте також

Бійцю АТО з Івано-Франківська перешкоджають вести власний бізнес

Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Iвано-Франківської ОДА, пише - Бартка.

Жіноча громада, студентство залишилась щасливими від того, що їхня праця не була даремною і кожен з учасників зміг передати захисникам теплоту своїх сердець ще й у вигляді символічних «валентинок», підписаних власноруч з побажаннями їм міцного здоров’я, гарного настрою, мирного неба і щасливого повернення до рідних домівок.

Профспілковий комітет висловлюємо щиру подяку всім, хто в різний спосіб допомагав у проведенні цієї акції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка