У Франківську багатодітній мамі дали кімнату, в якій неможливо жити

13.02.2018 10:44   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Вчора, 12 лютого, відбувається прийом громадян у міського голови Руслана Марцінківа. Втім, замість нього прийом здійснює його перший заступник Микола Вітенко.

На прийом прийшла фахівець соціального центру з багатодітною мамою. Вона розповіла, що ця жінка має інвалідність, а також троє дітей. Однак немає, де проживати, пише - Галицький кореспондент.

Читайте також

Замість квартири шахрай здав у оренду лабораторію франківської санепідемслужби

Також посадовиця зазначила, що жінці дали кімнату в гуртожитку по вул. Військових ветеранів 10/А. Однак та зовсім не придатна для життя, оскільки там немає світла, води, тепла і каналізації. Відтак багатодітна мама знімає житло і платить за нього 3 тисячі, оскільки іншого виходу немає. «Чи могли б поміняти кімнату? Щоб вода і опалення хоча би були», – поцікавилась жінка.
Начальник відділу реєстрації і обліку житла Надія Храбатин пояснила, що жінка жила у Снятинському інтернаті, а потім народила дітей і переїхала в Івано-Франківськ.

«Мер пішов на поступки, щоб приписати її, аби вона мала можливість стати на квартирний облік та отримувати соціальну допомогу. У тій квартирі справді неможливо проживати. Ми дали житло фактично для прописки, а не для того, щоб жити. Хіба відміняти рішення і шукати щось нове», – зазначила Храбатин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент