На Прикарпатті спіймали нетверезого священика, який трохи занадто причастився

На Івано-Франківщині патрульні поліцейські зупинили священика, який перебував за кермом у стані легкого алкогольного сп’яніння.

12.02.2018 07:41   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 10 лютого, у селі Марківці під час патрулювання дороги Н 10 екіпаж зупинив автомобіль ВАЗ з несправними освітлювальними приладами.

Читайте також

У Франківську нетверезий священик вчинив ДТП та втік з місця події

38-річний водій погодився пройти тест на місці – він мав ознаки сп’яніня. Та згодом чоловік почав уникати огляду. Потім зізнався – ймовірно, тест може бути позитивним, бо він священик і приймав Святе Причастя, пише - Панорама Прикарпаття.

Водія доставили в медзаклад. У його крові було 0,42 проміле алкоголю. Медики засвідчили – чоловік нетверезий, повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Івано-Франківській області.

«Вважаю абсурдом те, що споживання Святого Причастя вважається станом алкогольного сп’яніння», – написав у поясненні чоловік.

Та пізніше додав – не виключає, що такий результат може бути не лише від Причастя, а й від «50 грамів горілки, які випив перед цим на поминках».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття