Знову відклали: у Франківську вкотре перенесли суд у справі Марії Ткачук

18.01.2018 22:45   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 16 грудня, Івано-Франківський окружний адміністративний суд продовжив розгляд позову Марії Ткачук проти голови обласної ради Олександра Сича, пишуть - WestNews.

Читайте також

На Прикарпатті судитимуть жінку, яка вбила і намагалася спалити дитину

На сьогоднішнє засідання з’явився позивач та захисники, але не з’явився відповідач.

Натомість відповідач подав клопотання датоване 15 січня про відкладення справи. Адвокат Жарськийстверджує, що суд може провести засідання незалежно від причини неявки відповідача. Тому справу відкладати не можна.

Також раніше було подано клопотання від позивача про затребування доказів.

Суд, розглянувши клопотання,  вирішив перенести засідання. А клопотання позивача розглянуть у порядку черговості.

Нагадаємо, вже півтора року кандидатка у депутати від «Самопомочі» Марія Ткачук намагається відібрати депутатський мандат у свого однопартійця Сергія Коцюри. 

На перше засідання, 16 листопада, відповідач (Олександр Сич) не з’явився та клопотав про відкладення засідання. Тому розгляд справи все-таки перенесли. Але після суду Марія Ткачук розповіла журналістам важливу інформацію щодо свого позову.

Наступнного засідання, 29 листопада, від голови облради був представлений документ – доручення на ім’я представника Млиниської. Адвокат Жарський запевняє, що довіреність від фізичної особи має спеціальним чином оформлятися, а цей документ не є належним чином оформлений. Тому суд оголосив перерву для оформлення документа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews