Чоловік, який жорстоко вбив товариша, проведе 13 років за ґратами

16.01.2018 22:39   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Надвірнянська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який вчинив умисне вбивство свого знайомого під час святкування його дня народження, пише  -Галицький кореспондент.

Читайте також

На Прикарпатті взяли від варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини сільського голови

Як з’ясувала прокуратура, у березні минулого року обвинувачений разом зі знайомими святкував день народження потерпілого. Під час застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, у результаті якого гість вирішив позбавити життя іменинника. Зловмисник почав наносити йому численні удари руками та дерев’яною палицею у життєво важливі органи, які виявилися для потерпілого смертельними, повідомляє прес-служба прокуратури.

З метою приховання вбивства, винуватець виніс тіло померлого на сміттєзвалище.

Вироком Богородчанського районного суду від 15.01.2018 зловмисника визнано винним за ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент