У прикарпатця конфіскували незаконно ввезений в країну мотоцикл

22.12.2017 10:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Коломийський міськрайонний суд конфіскував у мешканця району мотоцикл, який чоловік завіз на територію України з порушенням митного контролю, пише - Курс.

Як ідеться в недавній постанові суду, 16 липня цього року працівники патрульної поліції в Івано-Франківську зупинили водія мотоцикла «Honda», який порушив ПДР. Виявиилося, що водій не мав реєстраційних документів на транспортний засіб. Тоді поліцейські вилучили мотоцикл на арештмайданчик.

За висновком експертів, вилучений мотоцикл коштує 19 794 гривень.

20 жовтня під час перевірки матеріалів Коломийського ВП ГУ Нацполіції щодо законності перебування на митній території України цього мотоцикла, встановлено, що інформація про його переміщення через митний кордон України та митне оформлення відсутня.

Отже, водій придбав, перевіз та зберігав мотоцикл «Honda», ввезений на митну територію України, поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, вирішив суд.

На судове засідання власник мотоцикла не з’явився. Суд визнав чоловіка винним у порушенні митних правил, передбачених ст. 484 Митного кодексу України, та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді конфіскації мотоцикла «Honda». Також чоловік заплатить судовий збір – 320 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс