На відновлення Косова після буревію область виділить півмільйона

21.12.2017 18:43   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Внаслідок буревію, який пронісся в Косові 12 грудня, зривалр дахи з будинків і кидало їх на вулиці чи сусідні подвір’я. Від негоди постраждали дві лікарні, військкомат, будівлі податкової служби та з десяток шкіл по всьому району, пише - Репортер.

За повідомленням прес-служби Івано-Франківської ОДА, за 230 тис грн відновлять покрівлю НВК «Гуцульщина» ім. Ф. Погребенника  в Рожневі. Її  пошкодив сильний вітер 29-30 жовтня цього року. Тоді  через ускладнення погодних умов в області сильний вітер повалив 12 дерев,  одна людина була травмована. Разом з тим, пошкоджено три автомобілі та знеструмлено 28 населених пунктів. Найбільше від негоди постраждали Верховинський, Косівський, Снятинський райони та Яремчанська міська рада.

Ще 260 тис грн виділили на усунення наслідків буревію 12 грудня. Гроші підуть на придбання будматеріалів для відновлення об’єктів соціально-культурного призначення, пошкоджених сильним вітром 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер