В Івано-Франківську проведено засідання обласної МКМР з правової освіти населення

20.12.2017 21:40   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Сьогодні в облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Ігоря Пасічняка та начальника головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Миколи Станіщука відбулося засідання обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, пише - Бартка.

Про це повідомляє Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

На засіданні заступник начальника управління – начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції в області Ярослав Левкун доповів про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запобігання тиску правоохоронних органів на бізнес.

Виступ начальника відділу молодіжної політики управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Володимира Кіріндаса торкався питання національно-патріотичного виховання у дітей та молоді.

Начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції в області Катерина Шумська розповіла присутнім про результати діяльності обласної МКМР у 2017 році та презентувала план роботи ради на наступний рік.

Учасники засідання в формі діалогу шукали можливі шляхи вирішення проблемних питань і за результатами обговорення приймали рекомендації для окреслення подальших напрямків роботи.

Також на засіданні були присутні представники засобів масової інформації, завдяки чому максимальна кількість мешканців області матиме змогу підвищити рівень своїх правових знань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка