У Франківську пройшли перші співбесіди в патрульну поліцію: хто дійшов до фіналу?

16.12.2017 21:40   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Івано-Франківську пройшли перші співбесіди в патрульну поліцію.

Про це повідомила Яна Юносова, голова поліцейської комісії, пише - WestNews.

«Комісія пробуксувала у часі бо кожен кандидат потребував особливої уваги. Можу однозначно сказати – до фіналу дійшли тільки із овердостатньою мотивацією», – йдеться у дописі.

За словами жінки, легко було зважитись піти змінювати країну за 8 тис/місяць, тобто за кращої економічної ситуації. Очікувано, що ентузіастів наразі поменшало. В тому числі і на службі. Однак, вони є: залишаються лише витривалі і, найстрашніше для порушників, небайдужі.

«Провівши безліч співбесід найпершого набору, сьогодні я зрозуміла, що мене змінила ця робота. Раніше рішення були різкими і безапеляційними. Я чітко розуміла яким має бути «ідеал патрульного» і могла годину розповідати чому цей чи інший кандидат не підходить для роботи в патрулі. І як то важливо, щоб кандидат був відповідним», - написала Яна Юносова.

«Однак, за 2,5 роки я бачила і знаю як неоднозначні вчинки тих хто здавався суперпатрульним (із безмежною кількістю знаків питання не після «чому», а після «чим ти блін думав»), так і просто вражаючі за своєю суперовою реакцією та адекватністю рішення тих, хто здавався мені тихонею та середнячком. Вони змінили барви мого всесвіту, зробили погляди на службу(нарешті, скажуть наші HRи) більш зваженими», — додала жінка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews