В Івано-Франківську продовжують будувати садочки

16.12.2017 10:43   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Впродовж останніх років місто взяло курс на будівництво нових дошкільних закладів та розширення мережі існуючих. Збавляти темп влада не планує, пише - Бліц-Інфо.

У новому році задекларовано про продовження будівництва садочків у приміських селах – Крихівцях та Микитинцях та робіт з реконструкції ДНЗ на вул. Гната Хоткевича, 11а.

Окрім того, після переселення департаменту освіти та науки, в приміщеннях на вул. Ст. Бандери, 10а також проведуть реконструкцію для відновлення там первинного закладу. Також у завданнях на 2018 рік – виготовлення проектів та початок робіт у мікрорайоні «Каскад», виготовлення проектів на будівництво дошкільних закладів поблизу магазину «Епіцентр» та на вул. Чорновола.

Важливими кроками на шляху дошкілля міський голова Руслан Марцінків назвав відкриття садків у приміських селах та відновлення садків у центральній частині міста, адже саме центр найгостріше потребує нових закладів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо